Online Booking i Førde og Høyanger!

Nå kan du endelig booke time Online hos meg i Førde og Høyanger i tillegg til Lillestrøm 24 timer i døgnet!!

 

Gå inn på www.Neglemannen.no

å bestill time til dine nye negler i dag!

 

Jeg er i Høyanger mandag 25 mai og Førde 26 mai. Neste tur blir 26-28 juni.

Deretter hver 4 uke frem mot 2017.

Siden jobber mest i Lillestrøm, drar jeg vestover en fredag-søndag pr. mnd.

 

Neglene holder seg bra i 4 uker om du er flink å bruke Solar Oil morgen og kveld. Det er det vedlikeholdet som er viktig når du har støpte negler. ??

 

Nedenfor kan du se bilde av ganske korte negler med hvite tipper og rosa støp med swarowski stener.

Ser utrolig fint ut.

 

Hos meg kan du støpe negler, selv om du biter mye. Sjekk lenger ned på bloggen og du kan se hvor fint det blir.

 

Dessuten kan du støpe på negler uten å skade dine egne, om du ikke river de av. Neglene bør fjernes av meg eller med ren aceton. Neglelakk fjerner med aceton funker dårlig.

 

Når du har på negler bør du unngå sterke vaskemidler og kjemikalier uten bruk av hansker, ellers kan neglene slippe i kantene. Det kan de også gjøre om du ikke bruker olje.

2 kommentarer

Eli-Kristin

20.05.2015 kl.18:55

Hei. Kor i Førde du holder til, opningstidene.
Eli-Kristin: HandelsHuset, like ved Napoleon i 3. etg.
Har åpent fredag fra 12-20 og lørdag fra 10-18
Nå på tirsdag har jeg åpent fra 10-20

Skriv en ny kommentar

neglemannen The One`n Only Neglemannen

neglemannen The One`n Only Neglemannen

43, Skedsmo

Utadvendt, sosial, impulsiv mann. Har en veldig kul hobby som har blitt mer som en livstil. Elsker å støpe negler. Gjør det for penger eller bare for moro skyld. Prisen er fra 500 kr. (Hjemme) Fikk min interesse for negldesign da jeg i 1999 møtte en fantastisk jente som jeg ble sammen med. Hun var negldesigner og neglmodell. Etter hun hadde vært med i mange konkurranser og med bra resultater på sine perfekte hender, fant vi ut at dette var noe vi kunne gjøre sammen. Fikk en god deal med NeglAkademiet i Oslo og i oktober 2000 tok jeg Diplomkurs som besto av Støpeteknikk, Exteme, Glassfiber/Silke, SpaManikyr og Spapedikyr. Ble da Godkjent NeglDesigner. Tok airbush kurs hos ToneLise Akademiet med Mona Hansen i 2001. Noen konkurranser ble det ikke på oss to og negldesign ble mer som en hobby i noen år, frem til jeg begynte å jobbe hos Alles Velvære i Lillestrøm høsten 2004. Støper ett sett negler med hvite eller perlemor tipper og rosa støp på ca 45 min. Freser bort og lager nye på under en time. Ta gjerne kontakt på 988 144 14 om du vil ha støpt holdbare, sterke og perfekte negler til hverdags, fest eller ditt bryllup. I oktober 2004 dro jeg til Førde (hvor jeg opprinnelig kommer fra) og til Høyanger. Dro dit ca en gang pr mnd, så jeg fikk opparbeidet meg endel kunder. Etterhvert dro jeg en gang pr mnd til Førde, Florø, Høyanger, Balestrand og Øvre Årdal.

Kategorier

Arkiv

hits